Satu

Olen sertifioitu personal trainer (FAF) ja kuntosaliohjaaja (FAF).

Tiedän omasta kokemuksestani, mitä tavoitteisiin pääseminen vaatii. Olen ennen omaa elämänmuutostani viihtynyt iltaisin kotisohvalla, tuskaillut liikakilojeni ja velton vartaloni kanssa. Olen kärsinyt polvi- ja selkäkivuista, puutuvasta yläselästä sekä niska- ja hartiakivuista. Nyt kaikki vaivani ovat väistyneet.

edesta.jpg

Kuva: Markku Sorosuo, FAF Personal Trainer, Naantali

Taustaltani olen siis tavallinen nainen ja perheenäiti, joka on hyvän personal trainerin opastuksella löytänyt uuden tavan elää, syödä ja liikkua. Oman kokemukseni myötä olen innostunut terveiden elämäntapojen edistämisestä siinä määrin, että aiempi ammattini mainosvalokuvaajana tulee ehkä kokonaan väistymään PT-töiden tieltä. Minäkin haluan "pelastaa" kaltaisiani ihmisiä sohvalta.

Olen harrastanut monenlaista liikuntaa elämäni aikana - lenkkeillyt, pyöräillyt, polkupyörämatkaillut ulkomailla, käynyt aktiivisesti ryhmäliikuntatunneilla ja kuntosalilla. Erityisesti crossfit, jooga ja itsepuolustuslajit ovat lähellä sydäntäni. Olen vetänyt karaten peruskursseja ja ohjannut alempien vöiden treenejä parin vuoden ajan.

Eräs PT-asiakkaani luonnehtii minua valmentajana näin:

"...loistava valmentaja. Hän on kannustava, läsnä, huumorintajuinen, älykäs ja tilannetajuinen."

”...todella paneutuu tehtäväänsä ja saa valmennettavan kokemaan itsensä nähdyksi ja kuulluksi.”
”...osaa vaatia, olla tiukkakin - ja tätäkin juuri oikeassa suhteessa.”

Aion ponnistella, jotta olen jatkossakin näiden sanojen mittainen valmentaja.

satu_vuori_pt_logo_netti.jpg